top of page

Patientinformation om

Permanent fedtfrysning

Før Behandlingen

Behandlingen

Før første behandling, vil du have konsultation med behandleren. Her vil det ønskede behandlingsområde blive undersøgt, og du skal svare på forskellige spørgsmål om medicin, allergier og lignende for at sikre, at fedtfrysningsbehandlingen er et godt og passende valg til lige netop dine behov og muligheder. Ved samme lejlighed vil du sammen med behandleren udarbejde et forløb for at opnå de bedst mulige resultater. Det kan eksempelvis være, at der er behov for flere behandlinger/påsætninger.  Vi både vejer og måler dig op samt tager billeder for at kvalitetssikre vores arbejde. 

Behandlingen foregår med vores Corshape maskine der ved vakuum suger huden ind i mundstykket. Vakuumtrykket kan stramme lidt i huden de første 10 minutter, men teknologien er skånsom og gør ikke ondt. Når påsætningen er klaret, begynder nedkølingen, og du kan sagtens lytte til musik, læse en bog eller arbejde på computeren – alt afhængig af, hvilket område det er, du skal behandles på – imens kølepladerne inde i mundstykket afgiver kulde.

Behandlingen tager mellem 40-90 minutter. 

Efter Behandlingen

Risiko & bivirkninger

Der er ingen restitutionsperiode efter fedtfrysningen, og du vil derfor kunne fortsætte med dine daglige gøremål eller aktiviteter, efter at behandlingen er gennemført. Der kan dog forekomme lidt hævelse og ømhed i det behandlede område i et par uger. På maven kan man også få en ”sovende” fornemmelse. Efter et par uger er det imidlertid helt væk, og du har dermed kun det endelige resultat at se frem til.

Efter endt behandling kan du føle at behandlingsområdet er hævet eller er følelsesløs. Derudover vil din krop være hævet på grund af den mindskede blodcirkulation, hvilket er forårsaget af selve frysningen. Efter et par dage er de mest almindelige bivirkninger lette smerter, ømhed, ’blå mærker, hævelse eller en fornemmelse af følelsesløshed i det behandlede område. Det er forskelligt fra person til person hvor længe, man føler sig følelsesløs. Derudover afhænger det også af hvor på kroppen, man er blevet behandlet. Disse bivirkninger er dog i sig selv ikke negative, men som sagt snarere et udtryk for, at kroppen arbejder på at udskille de destruerede fedtceller. Du vil dog ikke være så øm, at det vil hæmme dig i nogle af dine daglige gøremål, ligesom du heller ikke vil få brug for at tage smertestillende medicin.

Flere spørgsmål?

bottom of page